A változások nyara következhet a Real Madridnál

Brahim Diaz visszatérhet.


Ez a nyár a változások nyara lehet a Real Madridnál, több jövevény és távozó is várható, mivel Florentino Pérez igyekszik javítani az első csapat játékoskeretét a következő szezon előtt.

A Real Madrid állítólag már közel áll ahhoz, hogy szerződtesse a nyár első játékosát, miután a hírek szerint Fran Garcia a Rayo Vallecanótól érkezik, három évvel azután, hogy elhagyta a klubot. A 23 éves játékos Ferland Mendyvel fog versenyezni az első számú balhátvéd posztjáért. Egy másik játékos, aki úgy néz ki, hogy Garcia mellett a következő szezonban a Real Madrid első csapatában szerepelhet, Brahim Diaz, aki az elmúlt három szezonban az AC Milan kölcsönjátékosaként szerepelt. A csatár várhatóan a nyári visszatérésekor bekerül a keretbe.

Fabrizio Romano értesülései szerint a végső részletek előkészítése zajlik Brahim új szerződésének megkötése kapcsán, amelynek értelmében meghosszabbítaná a Real Madridnál való maradását, amely elégedett volt a fejlődésével, amíg kölcsönben volt az olasz óriásnál.

Brahim a következő szezonban Marco Asensio helyére kerülhet a Real Madrid csapatában, utóbbi a hírek szerint egyre közelebb kerül a távozáshoz, mivel szerződése az utolsó hónapokba lép.

Borítókép: Youssef Loulidi/Quality Sport Images/Getty Images

Videók