A Real Madrid sztárját két szaúdi csapat is megszerezné

A szaúdi profi liga tovább növelné a bajnokságukban szereplő sztárok sorát.


Az Al-Ahli és az Al-Ittihad is egyaránt érdeklődnek a Real Madrid legendájának, Luka Modricnak a januári leigazolása iránt.

MI TÖRTÉNT?
Két szaúd-arábiai klub, az Al-Ahli és az Al-Ittihad állítólag a januári átigazolási időszakban szeretné leigazolni a Real Madrid középpályását, sztárját és legendáját, Luka Modricot - állítja Rudy Galetti újságíró. A klubok várhatóan először megkeresik a játékost egy ajánlattal, és amennyiben zöld utat kapnak tőle, utána hivatalosan is felvennék a kapcsolatot a klubjával.

A NAGYOBB KÉP
Jude Bellingham nyári érkezése a madridiakhoz azt eredményezte, hogy a veterán középpályás játékideje csökkent a klubnál, ami frusztrálja a horvátot. Bár az idei szezonban eddig 13 mérkőzésen lépett pályára az összes versenysorozatot figyelembe véve, ezeken mindössze 601 percet tudott a pályán tölteni.

MI KÖVETKEZHET?
A szaúd-arábiai klubok érdeklődésén kívül a horvátot az MLS-ben szereplő Inter Miamival is kapcsolatba hozták, ahol Lionel Messi mellett játszhatna. A Real Madrid vezérigazgatója, Jose Angel Sanchez viszont korábban tisztázta, hogy még nem kaptak hivatalos ajánlatot sztárjátékosukért, és nem valószínű, hogy januárban távozna a Real Madridtól.

Luka Modric 2012 óta erősíti a Real Madrid csapatát, ezalatt az idő alatt nyert 5 Bajnokok Ligáját, 3 spanyol bajnoki címet és 1 spanyol kupát a királyiakkal. 2018-ban pedig legnagyobb elismerésként megnyerte az Aranylabdát.

Borítókép: Octavio Passos/Getty Images

Videók