A Real Madrid megszabta védője árát - a Chelsea vagy a MU viheti

Angol lapértesülés szerint a Real Madrid megszabta francia védője, Rapahel Varane árát, akit a Manchester United és a Chelsea is szeretne leigazolni.


A francia válogatott Raphael Varane-ra két Premier League-es csapat, a védőgondokkal küzdő Manchester United, valamint a mindig mindenkit akaró Chelsea is vadászik. Az Express szerint a Királyiak most a két csapat tudtára adták,hogy 19 millió font ellenében hajlandóak megválni fiatal játékosuktól.

Varane csak elvétve kap lehetőséget a Realnál, mivel Carlo Ancelotti, a csapat olasz vezetőedzője a Ramos-Pepe belső védőkettőst favorizálja helyette, ő csak háromszor kezdett bajnokin. Éppen ezért feltételeik sokan azt, hogy a 21 éves bekk már télen lelép a spanyol fővárosból.

A célállomás Anglia lehet, közelebbről London vagy Manchester. A brit fővárosból a Chelsea érdeklődéséről lehet hallani, ami nem meglepő, hiszen a Kékeknél az a José Mourinho a menedzser, aki Varane-t odavitte Madridba, és aki nagyon bízott a fiatal játékosban. A MU védőgondjairól sokat írtunk már korábban, esetükben egyértelmű a helyzet, miért akarják Varane-t.

Videók