A Real Madrid legendája ha nem hosszabbít, akár még itt is kiköthet

Beckham szívesen látná Miamiban Ramost.


Amennyiben nem tud megállapodni a Real Madriddal, David Beckham szívesen látná klubjában, a Miamiban korábbi csapattársát, a világ- és Európa-bajnok Sergio Ramost.

Az AS című spanyol sportnapilap számolt be arról, hogy 34 éves védő egyelőre nem újította meg szerződését a királyi klubbal, így jövő nyáron elméletileg távozhatna, ez esetben pedig az amerikai bajnokságban szereplő egyesület csábítaná magához a klasszist.


Fotó: Helios de la Rubia/Michael Reaves/Getty Images

A napilap ugyanakkor kitért arra, hogy a 175-szörös válogatott védő életkora ellenére is elit teljesítmény nyújt, és meglepetés lenne, ha Real Madrid nem tudna megállapodni vele a folytatásról. A felek között már zajlanak a tárgyalások, melynek kulcskérdése a szerződés hosszúságára vonatkozik, Ramos ugyanis állítólag több évre kötelezné el magát.

Sport365.hu - Sergio Ramos: "Állj fel, te rohadék! Sikoltozol, mint egy patkány"

Ramost nem kell félteni ha keménységről van szó, de ezúttal még önmagát is sikerült felülmúlnia. Az Inter játékosa elesett a Real tizenhatosán belül, bízva abban, hogy csapata büntetőt kap. Ramos odarohant és amíg felrángatta a földről Hakimit, keményen odaszólt volt csapattársának: "Állj fel, te rohadék, állj fel!

Borítókép: Denis Doyle - UEFA/UEFA via Getty Images

Videók