A Real Madrid legendája adott egy tanácsot Joao Felixnek

Guti szerint válaszúthoz érkezett a portugál játékos.


A Barcelona közeledik a határidőhöz a Joao Felixszel kapcsolatos 2024-es tervével kapcsolatban.

Felix végül a nyári átigazolási időszak utolsó óráiban került Madridból Barcelonába. Az üzlet heteken át tartó egyeztetésnek, üzengetésnek és találgatásnak vetett véget, a futballista például kijelentette, álma, hogy a katalánoknál játszhasson.

Az Atletico Madridnál nyitva tartják a lehetőségeiket Felixszel kapcsolatban, mivel 2029-ig szóló szerződéshosszabbításról állapodtak meg, de nyitottak arra, hogy 80 millió euróért eladják őt a Barcelonának.

Mivel a Barcelona nem hajlandó kifizetni ezt az összeget, és Felix formája is visszaesett, nem elképzelhetetlen, hogy a szezon végén visszatér a spanyol fővárosba

A portugál válogatott játékos nehezen találta meg az empátiát, az Atleticótól való távozásával kapcsolatos álláspontja keserű szájízt hagyott maga után, és a gyenge teljesítménye miatti nyilvánvaló közömbösség csak tovább mélyítette a problémát.

A Real Madrid korábbi sztárja, Guti elmondta véleményét a futballista küzdelmeiről, és a 47 éves játékos úgy véli, hogy a problémák nagy része saját maga okozta, mivel Felix karrierje válaszúthoz érkezett.

„Joao némileg hibás (a helyzetéért). Ő a hullámvölgyek játékosa, és a mentalitása nem segít neki.”

„Időnként dühös a világra, és azt hiszi, hogy az a hibás mindenért, ami vele történik, pedig nem az. Ennek meg kell változnia, mert ő egy nagyszerű játékos” – véli Guti.

Borítókép: Getty Images

Videók