A Real Madrid elfogadta Ronaldo kérését

Szó sincs átigazolásról.


Cristiano Ronaldo valószínűleg elvesztette utolsó esélyét arra, hogy világbajnok legyen Portugáliával. Jelenleg azonban azon dolgozik, hogy formában maradjon és megtalálja következő klubját.

A képek bejárták a világot, és nehéz volt nézni őket. Cristiano Ronaldo Portugáliája múlt szombaton kiesett a világbajnokságról Marokkó ellen, és sok kamera csak Cristianóra szegeződött. A Real Madrid legendája tisztában volt azzal, hogy ez a kiesés mit jelent a karrierje szempontjából, és mindez egy nagyon nehéz időszak közepén történt számára.

Cristiano Ronaldo jelenleg szabadügynök. A portugál közös megegyezéssel szerződést bontott a Manchester Uniteddel, és most új klubot keres. Bár a Marca napilap már 10 napja arról ír, hogy januártól Szaúd-Arábiában fog játszani, egyelőre semmi sem erősítette meg. Maga CR7 tagadta ezt az információt.

Közben ismerjük Cristiano Ronaldót, ő gyorsan vissza akar térni a munkához a katari kudarc után, csakhogy nem térhet vissza Manchesterbe, akivel vitában áll. Legalábbis a Vörös Ördögök vezetőségével. Ronaldo mindenkit meglepett azzal, hogy már szerdán újra edzésbe állt a... Valdebebas, a Real Madrid edzőközpontjában.

A spanyol sajtó és a Relevo média szerint a portugál azt kérte a Realtól, hogy használhassa a klub létesítményeit, amit nyilván nagyon jól ismer. Ezt a kérést a madridi szervezet habozás nélkül elfogadta, és egy pályát bocsátott a rendelkezésére. Nyilván nem Carlo Ancelotti csapatával edzett, hanem a legidősebb fiával.

A Marca beszámolója szerint sokakat meglepett a jelenléte Valdebebasban, de természetesen kellemes meglepetés volt. A portugál nem éppen ideális körülmények között távozott Madridból, de a kapcsolata Florentino Perezzel és a madridi vezetőséggel nagyon jó. Lehet, hogy egy hathónapos szerződés van láthatáron? Ez rendkívül valószínűtlen. Cristiano azonban addig Madridban edzhet, amíg meg nem találja új klubját.

Borítókép: Zhizhao Wu/Getty Images

Videók