A Real Madrid csak egyetlen ajánlatot tesz a PSG-nek a Mbappéért

Az ajánlat 120 millió euró. Elég lesz?


A Real Madrid elnöke, Florentino Pérez a nyári átigazolási időszak vége előtt tesz egy ajánlatot a Paris Saint-Germainnek. De csak egy ajánlat lesz Kylian Mbappéért – írja a Cadena SER.

A Real Madrid már idén nyáron szeretné szerződtetni Kylian Mbappét, de a spanyol klub készen áll arra is, hogy további egy évet várjon, hogy ingyen hozzák el Párizsból. A Cadena SER szerint a Real Madrid 120 millió eurós ajánlattal készül Mbappéért, amely a nyár vége előtt fog megérkezni a PSG-hez.

Ha a katariak elutasítják a klub ajánlatát, és ragaszkodnak ahhoz, hogy nem adják el a francia támadót, a spanyol csapat abban az esetben csendben vár a következő szezonig, hogy akadály nélkül elhozzák Mbappét.

Sport365.hu - Al-Khelaifi kemény lesz Mbappével: A PSG Ronaldinho óta nem adott el sztárt

Ez nem meglepetés a Real Madrid számára, mivel számítottak arra, hogy meg kell várniuk, hogy a francia támadó szerződése 2022-ben lejárjon. Al-Khelaifi ezért úgy döntött, hogy nyilvánosan üzen Lionel Messi bemutatásán játékosának. „Mbappé a PSG játékosa. Kijelentette, hogy nem akarja elhagyni a klubot, tudjuk mit szeretne a jövőben.

Forrás: real-france.fr
Borítókép: sportbible.com

Videók