A Real kapusának felesége kikotyoghatta, hova igazol férje

Volt madridi kapust válthat.


Öt Real Madridnál töltött szezont követően, Keylor Navas kész elhagyni a klubot egy halom címmel a háta mögött, beleértve három Bajnokok Ligája trófeát.
 
A 32 éves hálóőr jövője a Bernabéuban bizonytalanná vált Thibaut Courtois leigazolásával a Chelsea-től tavaly nyáron. A belga kapus számít elsőszámúnak a blankóknál, és és érinthetetlen kezdőnek az elkövetkezendőkben. Zinedine Zidane már beszélt Navas-szal arról, hogy nem szerepel terveikben.
 
Navas korábban fontolóra vette, hogy maradjon, és harcoljon helyéért Zidane visszatérésekor márciusban, de de találkozójukat követően tudja, új csapat után kell néznie. A Premier League és a Serie A is reális célpontnak tűnik. 
Fotó forrása: Quality Sport Images/Getty Images
 
Azonban Navas felesége talán most kikotyogta, hol folytatja a hálóőr. A portugál napilap, az A Bola, vett észre egy érdekes megosztás Andrea Salas Instagramján, amiből úgy tűnik, így történt.
 
Míg a portugál városban Portoban (egy másik legendás Real Madrid hálóőr, Iker Casillas jelenlegi állomáshelyén), Andrea Salas kiposztolt egy fotót a strandról a következő üzenettek: “Nos Quedamos!”, ami annyit tesz: "Maradunk!".
 
Navas Portóhoz szerződése szintén reális opciónak tűnik, számításba véve azt is, hogy úgy tűnik, Casillas visszavonul szívinfarktusát követően. Bár semmit nem erősítettek még meg, számos orvosi forrás állítja, az ikonikus kapus nem folytathatja aktív pályafutását.
 
Ez viszont azt jelentené, csapata elsőszámú kapus nélkül maradna, és Navast megfelelő pótlásnak láthatják Casillas helyére, amit a Real Madridnál már bizonyított is, amikor elődje elhagyta a spanyol fővárost 2015-ben.

Egy csapatnyi játékost kitenne a Real

Komolyan újraformálnák a csapatot.

Videók