A Real játékosai kiverték a biztosítékot Zidane-nál

A francia tréner kiakadt csapata második félidei teljesítményén.


Ugyan a Real Madrid győzelemmel tért vissza vasárnap a koronavírus-járvány miatti kényszerszünet után, de a csapat vezetőedzője, Zinedine Zidane cseppet sem volt megelégedve a második félidőben mutatott teljesítménnyel.

Az Eibar elleni 3-1-es hazai győzelemmel jubilált a Real Madrid kispadján Zinedine Zidane, de a spanyol Marca információi szerint egyáltalán nem volt elégedett a második félidei játékkal.

A meccs összefoglalója:A lap azt írja, hogy a francia edző nem tartotta magában az érzéseit és a meccs után alapos fejmosást tartott játékosainak az öltözőben. Nem túl gyakori, hogy Zidane így reagálna a játékosok teljesítményére, de állítólag nagyon nem tetszett neki az a fajta kettősség, amit a két félidőben produkáltak Sergio Ramosék. Az első játékrészben könnyedén eldöntötte a meccset a Real, majd a folytatásban egy teljesen más arcát mutatta a csapat, ugyanis úgy kiengedtek a játékosok, hogy csak az Eibar nem túl acélos támadójátékának köszönhetően nyertek 3-1-re.

"Az első félidőben minden jól alakult, 3-0-ra vezettünk, de a folytatásban talán túlságosan is lazák voltunk." – nyilatkozta a játékosként világbajnok, aranylabdás tréner a meccs utáni sajtótájékoztatón.


(Kép: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Zidane a mérkőzést követő kötelező nyilatkozatadás alkalmával még finoman fogalmazott, de állítólag az öltözőben már nem fogta vissza magát.

A spanyol lap kiemeli, hogy nem ez volt az első alkalom a jelenlegi szezonban, amikor magabiztos vezetés tudatában kiengedett a Királyi Gárda és csak a szerencsének köszönhetően tudta megtartani az előnyét. Jó példa erre a Levante és a Granda elleni találkozó.

Forrás: marca

Borítókép: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Videók