A PSG elismeri: Megpróbálják szerződtetni Messit

Ha az argentin zseni távozni akar, akkor tárt karokkal várják Párizsban.


A Paris Saint-Germain új vezetőedzője, Mauricio Pochettino figyelme eddig leginkább a klub utánpótlására irányult, de a csapat sportigazgatója, Leonardo elismerte, hogy megpróbálják szerződtetni Lionel Messit az FC Barcelonától.

Sport365.hu - Különleges ajánlattal csábítaná Messit a PSG

Hogy az üzletet elősegítsék, egy különleges záradékkal egészítenék ki az argentin zseni szerződését, hogy még vonzóbbá váljon az ajánlat Messi számára. A labdarúgó már nyáron jelezte, hogy távozni akar a Barcelona csapatától, de akkor a klub is a liga is megakadályozta ebben. Messi szerződése azonban fél év múlva lejár, így szabadon dönthet a folytatásról.

Messi szerződése 2021. június 30-án lejár, és a tavaly nyáron történtek miatt sokan úgy gondolják, hogy Messi távozni fog, és ingyen vált csapatot a nyári átigazolási időszakban.

„Olyan nagyszerű játékosok, mint Messi, mindig a PSG listáján vannak, de most nincs itt az ideje, hogy erről beszéljünk vagy álmodozzunk. Néhány hónap a futballban egy örökkévalóság, különösen ebben az időszakban, de nyitva van az ajtó Messi számára.”

A Barcelona nem igazán tud tárgyalni új szerződésről Messivel, amíg az elnökválasztás meg nem történik, amit nemrégiben halasztottak el.

Sport365.hu - A döntés, ami megváltoztatta Messi jövőjét

Sokszor egy-egy döntés egészen más irányba tereli a dolgokat, és ezek csak utólag derülnek ki. Így volt ez Ronaldinho és Messi esetében is. Ronaldinho remek tanára volt Lionel Messinek. A brazil a kezdetektől fogva szárnyai alá vette a fiatal argentint, és a jelenlegi csapatkapitány sokat fejlődött az ő felügyelete alatt.

Forrás: marca.com
Borítókép: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images

Videók