A nemkívánatos személy a Real Madridnál

A klub eladná Marianót, aki köszöni, inkább maradna a spanyol fővárosban.


A Real Madrid próbálja szűkíteni a keretét, ami még korántsem ért véget, csak semmi sem olyan egyszerű, mint azt sokan gondolnák. Vannak olyan játékosok, akik mindenáron maradni akarnak, az egyik ilyen, Mariano Diaz.

Brahim Diaz kölcsönben az AC Milan csapatához igazolt, ami 28 főre csökkentette a játékosok listáját Madridban, ami még mindig túl sok. A klub nem tud 25-nél több játékost regisztrálni a 2021–22-es szezonban szereplő csapatlistájára, és ez azt jelenti, hogy kellenek távozók. Raphael Varane eladása, és Takefusa Kubo kölcsönben távozása egy jó út lehet, de még egy távozó muszáj lesz.


Fotó: MarianoDiaz/Facebook

A Real Madrid Mariano Diazt adná el. A tavalyi évhez hasonlóan Mariano ismét nem kívánatos személy a csapatnál, azonban ő ennek ellenére sem hagyná el a spanyol fővárost, még akkor is, ha tudja, hogy nagyon kevés játékidőt fog kapni. A Marca értesülései szerint a magas fizetése jelent leginkább problémát, hasonlóan, mint Gareth Bale-nél, mivel egyetlen klub sem hajlandó ennyit ajánlani nekik. Bale szerződése 2022-ig, míg Mariano kontraktusa 2023-ig érvényes.

Forrás: real-france.fr
Borítókép: MarianoDiaz/Facebook

Videók