A Manchester United támadója a Barcelona radarján

Anthony Martial egyre közelebb a távozáshoz.


Anthony Martial karrierje a közeljövőben véget érhet a Manchester United színeiben, mindeközben a Barcelona folyamatosan figyelemmel kíséri a támadó sorsát.

Mióta a nyáron Cristiano Ronaldo és Jadon Sancho is csatlakozott a csapathoz, Martial alig kap játéklehetőséget. A Mundo Deportivo értesülései szerint a Barcelona érdeklődik Martial iránt, mivel Xavi Hernández értékeli az egykori Monaco támadó képességeit.

Mi romlott el Martial számára a Manchester Unitedben?
Amikor Martial 2015 szeptemberében aláírt a Manchester Unitedhez, a 36 millió fontos átigazolási díjával a legdrágább tinédzser lett az aláírása idején, és az egyik legnagyobb tehetségnek számított. A Manchester Unitednél töltött idejét álomszerűen kezdte, amikor is gólt szerzett a Liverpool elleni 3-1-re megnyert mérkőzésen. A sikeres első szezon után azonban lassan leépült a játéka a klubnál.

Mit hozhat Martial a Barcelonának?
Martial egy rendkívül tehetséges játékos, aki komoly fejfájást okozhat a védőknek. Az elmúlt évek a Manchester Unitednél rávilágítottak arra, hogy magabiztos játékos, és akkor a legjobb, ha következetesen játszik, és támogatja az edzője. Ha aláírna a Barcához, izgalmas párost alkothatnának Memphis Depay-al, aki jól alkalmazkodott a klubhoz, mióta a nyáron ingyen csatlakozott a csapathoz a Lyontól.

Xavi és a Barcelona abban reménykedik, hogy Martial elérhető lesz, még ha csak kölcsönben is. A klub ugyanis januárban olcsón szeretne játékosokat szerezni a jelenlegi anyagi helyzetük miatt.

Forrás: marca.com
Borítókép: Twitter

Videók