A kis csapatok nagy boldogsága

Nem okoztak meglepetést a kisebb csapatok a nagyok ellen.


A Real Madrid 3-1-re legyőzte idegenben a harmadosztály Unionistas de Salamancát a Spanyol Kupában, ezzel bejutottak a legjobb 16 közé. A Barcelona is győzelemnek örülhetett, azonban egy pillanatig a szurkolók nem érthették mi történik.

HIGHLIGHTS | Unionistas CF 1-3 Real Madrid | ALL GOALS

Watch the highlights of our Copa del Rey last-32 match and victory against Unionistas de Salamanca! SUBSCRIBE YOUTUBE: https://www.youtube.com/subscription_center?add_user=realmadridcf FOLLOW US FACEBOOK: http://facebook.com/realmadrid INSTAGRAM: https://instagram.com/realmadrid TWITTER: http://twitter.com/realmadrid SNAPCHAT: http://snapchat.com/add/realmadrid BECOME A MADRIDISTA: https://www.realmadrid.com/en/fans/madridistas/international JOIN THE MADRIDISTA NATION: https://www.facebook.com/becomesupporter/RealMadrid/?entrypoint_surface=youtube


Nagy volt az öröm a harmadosztályú együttesnél amikor megtudták, hogy a Királyi Gárda látogat hozzájuk. Az időjárás majdnem közbeszólt, de szerencsére időben sikerült letakarítani a gyepet, így a megjelent 4000 ezer néző boldogan figyelhette játékosaikat és a sztárokat. Gareth Bale szerezte meg a vezetést, majd a második félidő után nem sokkal jött meglepetésre az egyenlítés. Góngora öt percre rá egy öngólt szerzett, amivel ismét a habfehéreknél volt az előny, amit még az utolsó percekben Brahim Díaz növelt.

UD Ibiza Eivissa vs Barcelona 1-2 - All Goals & Highlights - 22/01/2020

UD Ibiza Eivissa vs Barcelona 1-2 - All Goals & Highlights - 22/01/2020 UD Ibiza Eivissa vs Barcelona 1-2 - All Goals & Highlights - 22/01/2020 UD Ibiza Eivissa vs Barcelona 1-2 - All Goals & Highlights - 22/01/2020


A Barcelona már a 9. percben hátrányba került, ami az első félidőben meg is maradt. A 72. percben jött Griezmann egyenlítő gólja, majd a 94. percben sikerült csak a duplájának köszönhetően eldönteni a továbbjutást.

További eredmények:

UD Ibiza (III.)–FC Barcelona 1–2
Elche (II.)–Athletic Bilbao 1–1 – 11-esekkel 4–5
Badalona (III.)–Granada 1–3 – hosszabbítás után
Girona (II.)–Villarreal 0–3
Real Sociedad–Espanyol 2–0
Tenerife (II.)–Real Valladolid 2–1
UD Logrones (III.)–Valencia 0–1

Borítókép: Quality Sport Images/Getty Images

 

 

 

 

 

 

Videók