A katalánok Nico Williams megszerzésében is gondolkodnak!

Habár a Barcelona elsődleges célja a nyári átigazolási piacon egy védekező középpályás megszerzése, a katalánok az Athletic Bilbao szélsőjének, Nico Williamsnek a megszerzésében is gondolkodnak!


A Diario Sport jelentése szerint a téli Barca-érdeklődés nem lankadt Nico Williams kapcsán, akinek a leigazolását abszolút reális lehetőségnek tekintik a katalán klub vezetői. A Barcelona szerint 50 millió euróért megszerezhető a 21 esztendős spanyol válogatott szélső - télen ingyen kívánták magukhoz csábítani őt, ám a játékos végül, a gránátvörös-kékek által is érthetőnek tartott okokból szerződést hosszabbított anyaklubjával, így csak pénzmozgás mellett mozdítható baszkföldről.

Williams a profilja, a kora, az ára, a robbanékonysága és a LaLiga-ismerete miatt is top prioritás a Barcánál, ugyanakkor a statikus helyzetekben hiányzó kreativitását nem tagadják a katalánok. Viszont Luis Diáz elérhetetlen számukra, így amint megszerzik a kívánt 6-os posztos játékost – aki a terveik szerint vagy a Bayern Münchentől érkezik Joshua Kimmich személyében, vagy pedig a Sociedad vezére, Martín Zubimendi lesz – azonnal jöhet Williams. Ami egyben a 4-3-3-as felállást is visszahozhatná, a Bilbaótól megszerzett szélsővel az egyik, és a szupertehetség Lamine Yamallal a másik oldalvonalnál.

Erre szokták mondani, a terv remek, jöhet a megvalósítás!

(Fotó: Facebook/Athletic Club)
 

Videók