A Barcelona sztárja máris megszegte Xavi szabályait

Mentségére szóljon, a történtek után lettek bejelentve a szabályok.


Xavi a szabályok és a rend fontosságáról beszélt, amint hétfőn bemutatták a Barcelona edzőjeként. Mindezt szigorú szabályokkal próbálja betartatni a játékosaival.

Riqui Puig azonban már megszegte Xavi egyik kifejezett szabályát Miguel Rico és a Diario Sport újságírója szerint, mivel a spanyol edző szerint, ahhoz, hogy a pályán rendben legyen a játékos a magánéletben sem szabad bajba kerülnie. A középpályás kis híján elgázolt valakit, miközben egy társával robogót vezetett egy barcelonai gyalogúton. Azt még nem tudni, hogy az incidensnek lesz-e következménye Puigra, vagy Xavi hagyja-e a dolgot. Bár az eset csak most derült ki, hétfő délután történt, még mielőtt Xavi ténylegesen lefektette volna a szabályokat.

Riqui azon játékosok közé tartozik, akik a legtöbbet remélik Xavi kinevezésével. Ronald Koeman, elődje alatt a 22 éves játékos alig kapott játéklehetőséget.

Frissítés: Az ESPN információi szerint az újdonsült vezetőedző Xavi, már meg is büntette a klub világbajnok labdarúgóját, Ousmane Dembelét, miután három percet késett az edzésről. Az edzés egyébként 10 órakor kezdődött, ám az érkezési határidő az új szabályok szerint 8.30 volt, azért hogy a játékosok együtt tudjanak reggelizni, és a vezetőség mindenkivel el tudjon beszélgetni. Xavi példamutató módon mindenkinél előbb ért oda a találkozóra. 

 

 


 

Forrás: football-espana.net
Borítókép: marca.com

Videók