A Barcelona még két játékost igazolna januárban

A klub úgy ítélte meg, még szükség van erősítésre. TOP5: Ezt is sokan olvasták a Sport365-ön.


Joan Laporta megígérte Xavinak, hogy a Barcelona megerősíti a januári átigazolási időszakban a keretét, és úgy gondolják, hogy a Blaugrana további két szerződtetést tervez, egy balhátvédet és egy csatárt.

A Diario AS értesülései szerint, bár az idő fogy, még lehetséges a két igazolás, ha a klub komolyan gondolja. Az átigazolási időszak jövő hétfő este zárul, és a Barcelonának továbbra is csökkentenie kell a bérköltségét, ha több játékost szeretne nevezni. Ousmane Dembele bonyolítja a helyzetet. Nem úgy tűnik, hogy megújítja szerződését, és a Barcelona nyilvánosan arra kérte őt, hogy hagyja el a klubot.

Ami a lehetséges beérkezőket illeti, úgy tűnik, Nicolas Tagliafico a kiválasztott balhátvéd, bár az Ajax a jelek szerint meglehetősen drasztikus, 7 millió eurós díjat kér érte. Alvaro Morata a kiválasztott középcsatár, bár a Juventus vele szemben támasztott igényei ismét nehezen teljesíthetők. Ha a Barcelona kudarcot vall vele, akkor az Elche támadóját, Lucas Boye-t választhatják helyette.

Forrás: football-espana.net
Borítókép: Barca Universal/Twitter

Videók