„A Barcelona hazudik Lewandowski jövőjével kapcsolatban”

Mást állít az ügynök és a klub.


Barcelonában egyre több elégedetlenkedő hangot lehet hallani Robert Lewandowski teljesítményével kapcsolatban. Olyannyira, hogy a katalán "Sport" szerint a spanyol bajnok illetékesei már júniusban tárgyaltak egy arab közvetítővel a lengyel csatár eladásáról.

A LaLigában nyújtott gyenge teljesítmény és a bajnoki cím megvédéséért folytatott versenyfutásban csökkenő esélyek miatt a Barcelonánál sok kérdés merül fel a játékosok jövőjével kapcsolatban, akiknek szerződései jelentős terhet rónak a klub költségvetésére. Ebbe a csoportba tartoznak többek között Robert Lewandowski is, aki az előző szezonhoz képest, amikor a LaLiga gólkirályi címét is megszerezte, jelentősen csökkentette a pontszámait.

Mint a katalán napilapban olvasható, a klub megbízásából már tárgyalásokat kezdeményeztek egy arab ügynökkel, aki közvetítőként jár el a szaúdi igazolásoknál. A játékos menedzsere, Pini Zahavi állítólag szintén egyre jobban ismerkedik a Szaúd-Arábiába költözés lehetőségével.

Lewandowski egyre nagyobb terhet jelent az anyagi gondokkal küzdő Barcelonának. Főleg, hogy a szerződése szerint a fizetése folyamatosan nő. A következő szezonban a 35 éves csatár akár... 32 millió eurót kereshet!

A lengyel támadó menedzsere biztosítja, hogy a futballista 2025-ig marad a klubnál, de minden jel arra mutat, hogy lesz még fordulat.

Borítókép: Getty Images

Videók