A Barcelona három feltételt támasztana Messi elé

Visszatérése esetén az argentinnak több dologgal is meg kellene békélnie. - TOP5: Ezt is sokan olvasták a Sport365-ön.


Lionel Messinek három feltételnek kéne megfelelnie amennyiben szeretne visszatérni a Barcelonához.

Lionel Messi szerződése a szezon végén lejár a Paris Saint-Germainnél. Mivel a két félnek még nem sikerült megegyeznie az esetleges folytatásról, ezért sokan úgy gondolják, hogy a hétszeres aranylabdás visszatérhet egykori sikerei helyszínére Barcelonába. Az álomszerűnek tűnő forgatókönyv azonban nem biztos, hogy megvalósul, mivel sajtóhírek szerint Lionel Messi felé 3 különböző követelményt is támaszthatnak a katalánok.

A Mundo Deportivo szerint az első dolog, aminek meg kell felelnie az argentinnak az az, hogy egyértelművé teszi Joan Laporta számára, hogy mindenképp ott akar játszani.

A második követelmény szerint Messinek bele kell nyugodnia abba, hogy nem ő viseli a csapatkapitányi karszalagot, hanem Robert Lewandowski, Marc-Andre ter Stegen vagy Ronald Araujo.

Ha mindez még nem lenne elég a sztárjátékosnak azzal is számolnia kellene, hogy a korábbiakhoz képest jóval kevesebbet keresne egykori csapatánál.

Amennyiben Messi megbékélne ezzel a három feltétellel, még akkor sem biztos, hogy aláírna a klubhoz, mivel a katalánok fölött a „Negreira-ügy” miatt ott lebeg Damoklész kardja.

Borítókép:  Eric Alonso/Getty Images

Videók