A Barca ajánlatára vár a holland sztáredző

Ronald Koeman, a Feyenoord trénere nagyon örülne annak, ha megkeresné őt az FC Barcelona egy edzői ajánlattal. Az 51 éves hollandot az elmúlt évtizedben többször szóba hozták a katalánokkal, akiknek azonban rendre voltak komolyabb jelöltjei.


Koeman irányításával a Feyenoord újra veszélyes, jó csapattá vált az Eredivisiében, a rotterdami gárda két fordulóval a vége előtt a második helyen áll a tabellán.

Hátránya az első Ajax-szal szemben hat pont, tehát a bajnoki cím szinte biztosan nem lesz meg, a helyükön viszont jó eséllyel maradnak, ugyanis négy ponttal előzik meg a harmadik Twentét.

Amennyiben minden marad így, a csapat indulhat majd a BL selejtezőjében - de már Koeman nélkül, a tréner ugyanis nemrég bejelentette, hogy az idényt követően, három év után távozik.

Mivel a hírek szerint Gerardo Martino, az FC Barcelona vezetőedzője is elhagyja klubját jó eséllyel, így felvetődött, hogy esetleg visszatérhet Koeman, aki játékosként 1989-től 1995-ig, segédedzőként pedig 1998-tól 2000-ig szolgálta a gránátvörös-kékeket.

„Hogy érdekelne-e a Barcelona irányítása? Igen, természetesen – nyilatkozta Koeman a NOS-nak. – Nem kerestek azonban még meg.”

Videók