3-3 távozó és érkező Xavi listáján!

A Barcelona kapcsán számos átigazolási hír avagy pletyka került már szóba az elmúlt hetekben, amit most egy spanyol forrás Xavi mestertől származó, megbízható információnak nevez. - TOP5: Ez volt a LEGOLVASOTTABB cikk a héten a Sport365-ön.


A Diario Sport munkatársától származik az információ, amely a hírek szerint személyesen a Barcelona szakvezetőjétől, Xavitól erednek. És amely alapján három kívánt érkezőt és három távozót nevez meg a katalán szakember.

Ahogy azt már unalomig tudja mindenki, a távozók sorában olyat is találunk, aki piaci értéke, nem pedig feleslegessége miatt került Xavi részéről a feláldozhatók közé. Ebbe a kategóriába sorolható Frenkie de Jong, Raphinha és Ronald Araujo, akiktől azért kíván „megszabadulni” a gránátvörös-kékek edzője, mert anyagilag megéri eladni őket. Érdekesség, hogy Lewandowski és a csillagászati fizetése ezen listán nem szerepel...

S hogy kikkel pótolná az imént említett triót?

„Ezen játékosok helyére Nico Williams, Joshua Kimmich és Bernardo Silva megkaparintásában gondolkodik Xavi, aki gondolkodás nélkül menne bele ebbe a 3-3-as „cserébe”!” – írta a spanyol médium.

Akárhogy is alakul majd a Barca-keret, Deco és a csapat sűrű nyár elé néz az átigazolási piacot illetően!

(Fotó: Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images)
 

Videók