Kleinheisler eldöntötte, hol folytatja

A magyar válogatott középpályás három évre kötelezte el magát.


A Goal Magyarország értesülése szerint hamarosan bejelentésre kerül, hogy Kleinheisler László szerződését meghosszabbítja klubja, a kazah Asztana.
 
Információink szerint a megállapodás értelmében a magyar légiós újabb három évre kötelezi el magát Kazahsztánba, ahol 2017 óta rúgja a bőrt, miután távozott a Ferencvárostól.
 
A 23 éves középpályás játékát komoly sérülés hátráltatta az elmúlt időszakban, de rehabilitációja jól sikerült, ezt példázza az Asztana szándéka is, amely szerint hosszú távon számolnak a magyar játékossal.
 
Ráadásul Kleinheisler meghívást is kapott Georges Leekens keretébe is, és a tegnapi napon pályára lépett éppen a kazah válogatott ellen elszenvedett 3-2-es találkozón a Groupama Arénában, ahol gólpasszt adott Szalai Ádámnak.
 

Messi egy ideje már sérülten játszik " NEMZETKÖZI FOCI › Spanyol foci

Lionel Messi csak a lelátóról nézhette végig, ahogy az argentin válogatott Manchesterben 2-0-ra legyőzte az olasz csapatot. A Barcelona klasszisa sérülés miatt volt kénytelen kihagyni a találkozót, írja a goal.com Messi idén is kirobbanó formában van: az utóbbi 6 mérkőzésén 8 alkalommal szerzett gólt, és összesen már 35 találatnál jár a szezon során.

Videók