Zidane nem vár tovább

A nyáron szeretne munkába állni. - TOP5: Ezt is sokan olvasták a Sport365-ön


Zinedine Zidane azóta nem dolgozik, hogy 2021 nyarán másodszor is elhagyta a Real Madridot. Ez idő alatt számos poszttal hozták kapcsolatba Európa-szerte.

A legvalószínűbbnek a francia válogatott irányítása túnt. Mivel Didier Deschamps szerződése a világbajnokság folytatását követően lejár, Zidane várható volt, hogy az év elején átveszi a helyét. Ehelyett az FFF úgy döntött, hogy 2026-ig szóló új szerződést ad Deschampsnak.

Honfitársa hosszabbításának híre csalódást okozott Zidane-nak, de most már a következő lehetőséget kell szem előtt tartania. A Todofichajes szerint ez az egyik korábbi klubjánál lesz, ahol még játékosként fordult meg.

A Juventusnak Max Allegri alatt nem túl jó alakul a szezon, jelenleg a harmadik helyen állnak, 10 ponttal lemaradva a listavezető Napoli mögött, amely péntek este zavarba hozta őket. Az 5-1-es nápolyi vereség miatt egyre nagyobb nyomás nehezedik Allegrire, aki valószínűleg állás nélkül marad, hacsak nem tudja megfordítani a klub helyzetét.

Zidane-t állítólag már megkeresték a Juventus klub illetékesei, és ha megtörténik a váltás, az valószínűleg a nyáron lesz.

Borítókép: Jose Breton/Pics Action/NurPhoto a Getty Images

Videók