Szegény Balotellit nem engedték be az edzésre - Videó

Hiába telefonálgatott az olasz támadó, a Brescia nem engedi edzeni.


A Brescia nem engedte be az edzésre Mario Balotellit, a csapat botrányokról is elhíresült labdarúgóját.

A klub szombaton állítólag szerződést bontott a tavaly érkezett játékossal, mivel az edzések újrakezdése óta egyetlen tréningen sem jelent meg, betegségre hivatkozva.

Balotelli kedden reggel felbukkant a Torbole Casaglia edzőközpontban, de nem kapcsolódhatott be a munkába, és dolgavégezetlenül elhajtott.

"Most mondják, hogy nem akarok edzeni!" - kiáltott oda az újságíróknak.

A 29 éves csatár az élvonal sereghajtójánál 19 meccsen lépett pályára, és öt gólt szerzett, mielőtt az idény félbeszakadt márciusban a koronavírus-járvány miatt. A Serie A küzdelmei a tervek szerint jövő szombaton folytatódnak.

A többszörös olasz és angol bajnok Balotelli korábban odahaza játszott az Internazionaléban és a Milanban, Angliában a Manchester Cityben és a Liverpoolban, Franciaországban pedig a Nice-ben és a Marseille-ben. Az olasz válogatottban 36 alkalommal szerepelt, és 14-szer volt eredményes. Ugyanakkor sehol sem tudott gyökeret verni sokat bírált munkamorálja és magatartási problémái miatt.

Kép: Marco Canoniero/LightRocket via Getty Images

Sport365.hu - Ennyi volt! Balotelli és a Brescia útjai kettéválnak

A La Repubblica napilap értesülése szerint a szakítást a klubelnök Massimo Cellino hagyta jóvá, akivel régóta feszült volt a viszonya a válogatott csatárnak. Konfliktusukat tovább mélyítette, hogy a koronavírus-járvány miatt március óta szünetelő Serie A-ban a bajnoki küzdelmek június 20-i felújításának, illetve az edzések újrakezdésének bejelentését követően Balotelli egyetlen tréningen sem jelent meg, betegségre hivatkozva.

Videók