Serie A: középpályást keres a Milan

Bár a Milan alelnöke Adriano Galliani korábban bejelentette, hogy nem igazolnak senkit Nigel de Jong helyére, Radja Nainggolan vagy Kevin Strootman érkezhet a sérült középpályás pótlására.


A holland válogatott középpályásra öt-hat hónapos kihagyás vár, miután achilles-ínszalagszakadást szenvedett a hétvégi Torino elleni 4-2-re megnyert bajnokin. A  védekező középpályást hamarosan megműtik, és az idei szezonban már nem valószínű, hogy pályára léphet – így januárban pótolni kell.

A Corriere dello Sport információi szerin Radja Nainggolan és Kevin Strootman is ott van a Rossoneri kiszemeltjei közt. A hírek szerint Massimo Allegri inkább a Juventus által is kiszemelt Nainggolannal erősítené meg keretét.

A  PSV  20 millió euró alatt nem engedi el Strootmant, míg Nainggolan megszerzése a Juventusnak sem sikerült tavaly.A milanlive.it szerint elképzelhető, hogy a Milan és a Genoa üzletet köt, amelynek részeként a 25 éves, szlovák válogatott Juraj Kucka költözik Milánóba.

Eközben Adriano Galliani bejelentette, hogy nem adják el januárban a góllövőlistát vezető El Shaarawyt, és nem is igazolnak senkit De Jong helyére. „Esküszöm, esküszüm, esküszöm, hogy El Shaarway a Milan játékosa marad” – mondta Galliani a sajtónak „Meg fogjuk tartani és De Jong-ot is a jelenlegi keretből pótoljuk.”

A milanlive.it írása szerint a vezetőség figyeli  a Pescara szlovák tehetségét, Vladimir Weiss-t is. 2013 nyarán jár le a szerződése és a középpálya jobb oldalán használható leginkább.

Videók