Ronaldo volt csapattársát is a Juvéhoz csábítaná

Már fel is hívta, hogy meggyőzze.


Cristiano Ronaldo felhívta James Rodriguezt, hogy meggyőzze  a kolumbiat, csatlakozzon a Juventushoz a nyáron.
 
A két focista a Real Madridnál voltak csapattársak, és Ronaldo úgy tűnik, szeretné, hogy Rodriguez is elhagyja korábbi klubját, és újra egyesítse vele erejét Torinóban.
 
James kétéves kölcsön szerződése a Bayern Münchennél a végéhez közeleg, és sokan szeretnék majd megszerezni, hacsak nem véglegesítik Németországban.
 
A La Gazzetta dello Sport és a Corriere dello Sport decemberben készített interjúiban is említette a portugál Rodriguezt, amikor arról kérdezték, Marcelot és Iscot is szeretné-e a Zebráknál látni.
 
- Látom, hogy írnak Jamesról, (Gareth) Baleről, (Marco) Asensioról, de őszintén, a Juventus nincs szüksége semmilyen játékosra, - mondta a portugál. – Erről az elnököt kéne kérdezni. Marcelo erős, nyitva tartjuk az ajtót a jó játékosok előtt, és Marcelo az egyikőjük, - jelentette ki.
 
Egyetlen dicséretet sem mondott Jamesről, annál inkább Paulo Dybalaról, aki hasonló karakterű játékos, mint a Bayern labdarúgója.
 
Most, hogy köztudottá vált ez a hívás, Cristiano stratégiája átalakult arra, hogy nem vesz tudomást Jamesről, hogy ne okozzon bonyodalmat, amíg nem tisztázódik minden.
 
Egy dolog, amit mondott, de egészen másra gondolt – Jamest a Juventusnál akarja látni.
 
A kolumbiai részéről, ő már jelezte a Bayern vezetőinek, hogy nem akarja náluk folytatni, még akkor sem, ha a bajoroknak opciójuk van a leigazolására a Real Madridtól.
 
Rodriguez valószínűleg legszívesebben a blankókhoz térne vissza, de Ronaldo megkeresése megváltoztathatja a gondolatait.
 

Videók