Rabiot: „A Juventus megnyerheti a Scudettót”

Vlahovic nyitógólja megmutatta, hogy Chiesa és a szerb mennyire megértik egymást.


Adrien Rabiot ragaszkodik ahhoz, hogy az Inter elleni 1-1-es hazai döntetlen "jó eredmény", és elismeri, hogy a Juventus játékosai arról beszélnek, hogy a Scudetto megnyerése összejöhet. „Hiszem, hogy képesek vagyunk rá.”

A Bianconeri a Derby d'Italiában Dusan Vlahovic révén Federico Chiesa asszisztját követően megszerezte a vezetést, de ezt még a félidő előtt Lautaro Martinez kiegyenlítette.

„Úgy gondolom, hogy ez egy jó eredmény. Nyilvánvalóan nyerni akartunk, de nagyon nehéz ellenük játszani. Még a szezon felénél sem járunk, így van időnk még több pontot gyűjteni. A góljuknál mindannyian túlságosan kiegyensúlyozatlanok voltunk, és hosszú labdára mentek. Határozottabban kellett volna fognunk Lautarót, de tudtuk, hogy erősek, és szerintem ez egy jó pont. A második félidőben kiegyensúlyozottabbak voltunk, és nem volt annyi lehetőség. A poharat félig telve látom, és biztosan jobban fogunk teljesíteni a következő meccseken” - mondta Rabiot a DAZN-nek.

Vlahovic nyitógólja megmutatta, hogy Chiesa és a szerb mennyire megértik egymást.

„Dusan egy nagyszerű játékos, és Chiesával is megvan ez a kötelék, ezért örülök, hogy így összejátszottak a gólnál” - tette hozzá Rabiot.

Max Allegri és Cristiano Giuntoli igazgató továbbra is kitart amellett, hogy a Juventus célja a legjobb négy közé kerülés és a Bajnokok Ligája-kvalifikáció, de úgy tűnik, Rabiotnak nem ez van az eszébe.

„A cél, amiről az öltözőben beszélünk, nyilvánvalóan az, hogy megnyerjük a Scudettót. Bajnokok vagyunk, ennek tudatában kell mennünk előre, és hiszem, hogy meg tudjuk csinálni.”

Borítókép: Filippo Alfero - Juventus FC/Juventus FC via Getty Images

Videók