Pogba: a szívem választotta a Juventust

Ismét ingyen csatlakozott a Manchester Unitedtől az olaszokhoz Pogba.


A 29 éves Paul Pogba elhagyta a Manchester Unitedet és csatlakozott a Juventus csapatához. A Juventus hat évvel ezelőtt adta el a francia válogatott sztárját 105 millió euróért a Manchester Unitednek.

A nyár elején lejárt a sztár szerződése, így ingyen tért vissza a Juventushoz. A 29 éves játékos 2026 nyaráig szóló szerződést írt alá. Pogba izgatottan várja a visszatérését.

„Nagyon örülök, hogy újra itthon lehetek, mert így érzem magam, hazatértem. Hihetetlenül boldog vagyok. Mindig öröm volt kapni üzeneteket a Juventus szurkolóitól, amikor Angliában jártam. Teljesen a Manchester Unitedre összpontosítottam, de hiányoztak az itteni szurkolók. A Juve szurkolói különlegesek, valóban a csapat mögött állnak. Manchesterben is tarottam a kapcsolatot Allegri úrral. Ő volt itt először az edzőm és nagyszerű időket töltöttünk együtt. Mindig is jó volt a kapcsolatom vele. Ő a megfelelő ember, és ez volt a megfelelő pillanat, hogy visszatérjek. A szívem választotta a Juvét. Belül éreztem, hogy ide akarok jönni, és ekkor született meg a döntés” – mondta Pogba a Juve hivatalos honlapja szerint tartott sajtótájékoztatón.

Pogba nem érez nyomást, de eltökélt szándéka, hogy ismét győztes csapattá tegye a Juventust.

„Nem tudom, mit jelent a nyomás, egyáltalán nem érzek olyat. Hiszek magamban, hogy itt jól teljesíthetek. Tudom, hogy a Juve nem nyert tavaly, de én sem. Tehát ugyanaz a törekvésünk, hogy újra nyerjünk. Tovább kell fejlődnünk, az idei első célunk a Scudetto visszahódítása.”

Borítókép és fotók: Daniele Badolato - Juventus FC/Juventus FC a Getty Images

Videók