Mourinho Zaniolóról: a sajnos szót kell használnom

Menni akar, de nem fogadta el az érdeklődő klub ajánlatát.


José Mourinho, a Roma edzője nem elégedett Nicolò Zaniolo viselkedésével. A támadó középpályás elutasította az olasz fővárosi klubtól való távozást.

Már minden jel arra mutat, hogy a 23 éves Nicolò Zaniolo marad a Románál. Zaniolo állítólag visszautasította az AFC Bournemouth csapatához való átigazolást, amelynek pénzügyi ajánlata a másik érdeklődővel, a Milannal versengett.

„Zaniolo azt mondta, hogy egy hónapon belül távozni akar. Sajnos úgy tűnik, igazam volt. Azért mondom, hogy sajnos, mert azt mondta, hogy egy hónapon belül távozni akar. Ha egy játékos mindenkinek azt mondja, hogy nem akarja tovább viselni a Roma mezét, akkor a sajnos szót kell használnom. Az optimális helyzet az, ha boldog valaki a csapatnál. Arra számítottam, hogy marad, de a dolgok jelenlegi állása szerint a sajnálom szót kell hozzátennem ehhez a mondathoz” - mondta a Roma edzője, José Mourinho a Football Italia szerint.

Zaniolo szerződése 2024 nyaráig szól a Románál. Az még nem derült ki, hogy a középpályás marad-e az olasz fővárosi klubnál, vagy az ablak zárása előtt talál-e másik új klubot.

Borítókép: Matteo Ciambelli/DeFodi Images a Getty Images

Videók