Mourinho megint nem bírt magával, eltiltás várhat rá

A rómaiak mestere a játékvezetőt minősítette.


José Mourinho eltiltásra számíthat a Serie A játékvezetőjére, Matteo Marcenaróra tett vitatott megjegyzései miatt.

A sokat megélt tréner a Roma múlt hétvégi, Sassuolo elleni összecsapása előtt Marcenaróval kapcsolatban tett megjegyzései miatt került bajba.

A mérkőzés előtti sajtótájékoztatón a Roma-főnök így nyilatkozott: „Hogy őszinte legyek, azt mondom, hogy aggódom a játékvezető miatt. Háromszor fújt nekünk ez a bíró, és nem hiszem, hogy megvan benne az érzelmi stabilitás ahhoz, hogy ilyen szinten dolgozzon”.

A Farkasok egy izgalmas találkozón Paulo Dybala és Rasmus Kristensen góljainak köszönhetően hátrányból fordítva 2-1-re nyertek.

Az olasz szövetség (FIGC) a hét elején vizsgálatot indított a portugál menedzser ellen, akinek péntek este meg kellett jelennie előttük. A La Gazzetta dello Sport szerint a FIGC rögzítette a 60 éves játékos nyilatkozatait a közel 90 percig tartó megbeszélésen elhangzottakkal kapcsolatban.

A La Gazzetta beszámol továbbá arról, hogy a Chelsea korábbi menedzsere tárgyalhat a vádalkuról, ha felfüggesztést kap, mivel teljes mértékben együttműködött a FIGC-vel. Még ha eltiltás jár is neki, az valószínűleg nem lesz több 10 napnál, ami azt jelenti, hogy mindössze egy Serie A-mérkőzést kell kihagynia.

A Roma legközelebb vasárnap a Fiorentina ellen lép pályára a Serie A-ban.

Borítókép: Luciano Rossi/AS Roma via Getty Images

Videók