Mourinho még a szabadnapján is győzelembe hajszolta a rómaiakat

Beugrott az öltözőbe pár mondatra a félidőben, ha már arra járt.


Több évnyi csapongást követően úgy tűnik, José Mourinho megtalálta a számításait Rómában, akikkel tavaly Európa Konferencialigát nyert, idén pedig ott vannak az Európa Liga elődöntőjében, ahol a Xabi Alonso vezette Bayer Leverkusenen keresztül vezethet az útjuk a budapesti fináléba.

A Special one a legújabb sztori szerint a szabadnapján sem tud elszakadni klubjától, erre enged legalábbis következtetni a Corriere dello sport cikke.

Történt ugyanis, hogy az AS Roma U19-es fiataljai a Fiorentina utánpótláscsapatával játszottak, és a szünetben a lilák vezette 1-0-ra. A portugál szakember, aki a helyszínen tekintette meg a meccset, ekkor lépett be általános meglepetésre az öltözőbe, és a következőket mondta.

„Több intenzitást és ritmusosabb játékot szeretnék látni tőletek. Sokkal agresszívabbnak kell lennetek, mert a Fiorentina védelme gyengébb és letudjátok őket győzni. A második félidő más játékot hoz majd, hiszek a győzelmetekben!”

 

 

A húzás bejött, a farkasok a második félidőben megfordították és megnyerték a mérkőzést 2-1-re, ami azért is lehetett örömteli mindenkinek, mert Mourinho előszeretettel hívja fel a legjobban teljesítőket 1-1 edzésre a felnőttek közé, és rendszeresen feltűnik a lelátón, hogy a jövő reménységeit tanulmányozza segítője, Nuno Santos társaságában.

Borítókép: Getty Images /  Luciano Rossi - AS Roma

Videók