Mertens iránt érdeklődnek: Nem érdekel

A Toronto FC hiába próbálkozik.


A Toronto FC állítólag Dries Mertenst üldözi. De a Napoli csatárának esze ágában sincs követni Lorenzo Insigne-t az MLS-be. Ehelyett abban reménykedik, hogy hosszabbíthat.

A 34 éves Dries Mertens kontraktusa lejár, és több olasz értesülés szerint a Napoli nem kínál neki új szerződést. A belga válogatott csatár azonban abban reménykedik, hogy sikerül meggyőznie a Napolit arról, hogy maradni akar.

„Nápoly kezdettől fogva megnyert engem. Mindenkivel remek a kapcsolatom, a posillipói csapostól kezdve a kedvenc pizzériám pincéréig. Mindenkinek Dries vagyok, nem Mertens, ha a városban lógok, hogy kikapcsolódjak. Szerződésem van (nyárra), opcióval, amivel a klub élhet. Várok és meglátjuk. Tudom, hogy két út van, az egyik a távozás. Tisztában vagyok vele, hogy mindenki sírni fog nálunk, ha távoznom kell. De gyakorlatiasnak és reálisnak kell lennünk. Nápolynak talán már nincs szüksége rám. Ha elmegyek, hálás leszek ezért a lehetőségért, soha egyetlen pillanatot sem felejtek el, amit itt éltem át.”

A Toronto FC a csapattársát, Lorenzo Insignét már szerződtették, aki a nyáron fog csatlakozni hozzájuk. A hírek szerint Mertenst is akarják, de őt nem érdekli ez a lehetőség.

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép és fotók: Football Tweet/Twitter

Videók