Megvan a Real kegyvesztett sztárjának következő csapata

Hacsak közbe nem jön valami az utolsó pillanatban.


James Rodríguez jövője távol íródik a Santiago Bernabeutól. Az olasz 'La Repubblica' információi szerint, a Napoli kölcsönveszi a kolumbiait, amiben a két klub elnöke már megegyezett. Ezt azonban hivatalosan augusztus 15-ig nem jelentik be.
 
Az egyezség szerint, ha nem érkezik végleges vásárlási ajánlat Jamesre a korábban említett dátum előtt, akkor lesz biztos az üzlet. A Real Madrid pénzt akar keresni, amiből más üzleteit bonyolíthatja, de ha nem jelentkezik senki, akkor mehet kölcsönbe is a Napolihoz. Az Atlético Madrid érdeklődik utána a leginkább, hiszen az edző, Diego Simeone és a vezetőség is megerősítette szeretnék az újraépülő csapatban látni.
Ennek ellenére mégis az Olaszországba szerződés tűnik a leglogikusabbnak a játékos szempontjából. Az Atlético úgy tűnik, befejezte tervét, míg a Napoli, Carlo Ancelottival az élen, jelezte, hogy James kulcsszerepet kapna a szezonban. 
 
Ha az üzlet létrejön, a Napoli lenne a második csapat zsinórban, amelyik kölcsönveszi Jamest a Real Madridtól, hiszen az elmúlt két évet a Bayern Münchennél töltötte, mely végül nem tette véglegessé szerződését. Külön érdekesség, hogy oda is Carlo Ancelotti hívta, akinél fénykorát élte a Realnál is.
 
Fotó: Koji Watanabe/Getty Images

Videók