Megőrül egy játékosért Ancelotti

Nagy erősítés lehet a Napoli számára.


Nem sokkal azt követően, hogy a Napoli elnöke, Aurelio de Laurentiis elismerte érdeklődését James Rodriguez iránt ("Nem igazolom le Icardit, de meglátjuk mi lesz Lozanoval és Jamessel"), egy játékoshoz közeli forrás megerősítette az AS-nek, hogy a Serie A klub trénere, Carlos Ancelotti elképesztő módon meg szeretné szerezni a kolumbiait.
 
“Ancelotti megőrül Jamesért,” állítja a forrás, aki azt is jelezte, hogy az olasz edző lehetséges kulcsfiguraként számol az új projektjében, és kérte a Napoli elnökét, hogy mindenki előtt vele foglalkozzanak.
 
Ancelotti személyesen kereste már a Real Madrid játékosát, hogy meggyőzze a játékost, váltson a Serie A-ra. Az ajánlatot örömmel fogadta a kolumbiai, aki szeretne ismét volt trénere irányítása alatt játszani azt követően, hogy Madridban és a Bayern Münchennél már dolgoztak együtt.
Fotó forrása: S. Widmann/Getty Images for FC Bayern
 
Most, hogy Ancelotti megerősítést kapott Jamestől, az olasz edző elkezdett nyomást helyezni De Laurentiisre, hogy kezdjen el tárgyalni a Madrid elnökével, Florentino Perezzel a kolumbiaiért.
 
Abból a szempontból sem lehet nehéz James megszerzése, hogy a Madrid francia trénere, Zinedine Zidane nem számol és soha nem is számolt vele, így mindenképpen meg akarnak válni tőle. Ancelotti viszont a legjobbat hozta ki belőle Madridban a 2015-16-os szezonban.
 
Perez arra számít, hogy több mint 40 milliót kap a játékosért, amit a Napoli nem egyben, hanem a teljesítményétől függő bónuszokban vagy egy kölcsönszerződést kötnének későbbi vásárlási opcióval. 
Mivel minden fél érdekében ez áll, nagyon valószínűnek tűnik, hogy a kolumbiai Nápolyba költözik.
 

Videók