Maradona Jr.: James, ne nyúlj apám mezéhez!

Már most ellentmondásokat vált ki a kolumbiai leigazolása, pedig még le se zárult.


Diego Maradona Junior, az argentin legenda fia, felfedte örömét, hogy James Rodriguez a Napolihoz szerződik a nyáron.
 
A kolumbiai karmester kegyvesztetté vált Zidane alatt a Real Madridnál, és kész váltani Olaszországba.
 
– Mindig kommentelek James fotóinál, hogy menjen a Napoliba, – mondta Maradona Jr a MARCA-nak. – Nyomást helyezek rá, és nemrég kedvelte az egyik hozzászólásom. Egy álom, hogy James a Napolihoz igazol. Egy focista ilyen minőséggel, ilyen ballábbal jobbá tehet egy csapatot. A város tárt karokkal fogja várni, és biztos vagyok benne, a legjobbat fogja tudni nyújtani.
 
A tárgyalások folytatódnak a Real Madrid és a Napoli között, mivel a Serie A klub első körben csak kölcsönvenné a sztárt.
 
– Amennyire én tudom, nagyon előrehaladottak a tárgyalások, – folytatta Maradona Jr. – Már csak az átigazolás formájában kell megegyezni. Minden más lezárt.
 
Az idősebb Maradona több nagyon sikeres évet töltött Nápolyban az 1980-as és 1990-es években, ami ikonná tette a városban, de fia elriasztaná Jamest a 10-es szám viselésétől. Mint köztudott, a klub reaktiválná a visszavonultatott mezt a kolumbiai kedvéért.
 
– Ne nyúlj a 10-es mezhez. Az a családom magán tulajdona, – mondja Maradona Jr. – Az az apámé. Voltak pletykák [Gonzalo] Higuain érkezésénél is erről, aztán [Lorenzo] Insigne leigazolásakor is, de ennek olyannak kéne lennie, mint az NBA-ben. Ha visszavonultatsz egy számot, azt soha ne használd újra.
 
Fotó: Stuart Franklin - FIFA/FIFA via Getty Images

Videók