Lukaku ügynöke nyitva hagyja az ajtót az Inter és a Milan előtt

A belga támadó egyre valószínűbb, hogy elhagyja a Chelsea csapatát.


Romelu Lukaku ügynöke elismeri, hogy gondja van ügyfelének a Chelsea-nél, de biztosít mindenkit, hogy még nem kezdődtek el a tárgyalások az Interrel vagy a Milannal.

A belga válogatott játékos tavaly nyáron 113 millió euróért tért vissza a Stamford Bridge-re. Harmadik időszaka azonban a klubnál nem volt olyan eredményes, mint várta, mivel ebben a szezonban 42 meccsen mindössze 15 gólt szerzett.

„Tekintettel az átigazolási paraméterekre, senki sem számíthatott erre a helyzetre. Nem fogok a technikai döntésekről beszélni, de egyértelmű, hogy van probléma. A számadatokat azonban kontextusba kell helyezni. A csapat legjobb góllövője annak ellenére, hogy kevesebb játékidőt kapott, mint csapattársai. A cél, hogy Bajnokok Ligája érő helyen végezzen a klub és a FA-kupa győzelem, Romelu csak erre összpontosít, másról nem is beszéltünk” - mondta Pastorello a La Repubblica újságnak.

„Sokat beszélnek vele kapcsolatban az Interről. Soha nem volt titok, hogy az Anderlecht a nagy szerelme, ott szeretné befejezni a pályafutását. Tárgyalásokról azonban nem tudunk spekulálni. Változott a Chelsea tulajdonosa, a beszélgetőpartnereket nem ismerjük. Elképzelhető, hogy leülünk tárgyalni az Interrel vagy a Milannal, de jelenleg várnunk kell.”

Borítókép és fotók: Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images

Videók