„Letépem a füledet”

Allegri megfenyegetett egy újságírót az Olasz Kupa döntő után


 A Tuttosport szerkesztője, Guido Vaciago szerint a Juventus edzője, Massimiliano Allegri megfenyegette és sértegette őt szerda este. Mindezt azután, hogy a tréner csapatával megnyerte a Coppa Italia-t a római Stadio Olimpicóban:

"Letépem a füledet” - üvöltötte Allegri az újságírónak. 

A vezetőedzőnél már a döntő utolsó perceiben elszakadt a cérna, hiszen magából kivetkőzve üvöltözött a negyedik játékvezetővel, amiért aztán ki is állították. Majd a kupaátadás alatt nyíltan visszautasította a Juventus sportigazgatójának a gratulációját. 

A mérkőzés utáni sajtótájékozatón egy újságírónak is nekitámadt: „Már ki is rúgtatok?” -szavakkal.

A stadion folyosóján viszont Allegrinél végkép betelt a pohár, amikor megfenyegette és sértegette Guido Vaciagót, a Tuttosport főszerkesztőjét.

Az újságíró azt állította, hogy Allegri "Sz..r szerkesztőnek " nevezte és azt üvöltötte neki, hogy „az igazat írd az újságodba, ne azt, amit a klubok mondanak."

Vaciago válaszában azt kérte Allegritől, hogy maradjon higgadt, és magyarázza el, mely igazságokat kell leírnia, de ezzel csak olajat öntött a tűzre. Az olasz edző állítólag meglökte őt, majd az orra alá dugta az ujját és beleüvöltött az arcába:

„Tudom, hol talállak. Jövök és letépem mindkét füledet. Jövök és arcon foglak vágni, ha nem írod meg az igazat az újságodban."

A livornói születésű edző alatt sajtóhírek szerint hetek óta inog a kispad és a Juventus keresi az utódját. Ugyan a kupagyőzelem okot adhatott volna, hogy változzon az ügy végkifejlete, de Allegri botránya valószínűleg pontot tesz a találgatásokra.

(Fotó: futball-italia)

Videók