Kifakadt a nápolyi ász: „Te hülye, szádra ne vedd a nevem!”

Nem ez az első botrány Victor Osimhen körül.


Az előző szezon végén három évtizedet követően ismét a Napoli ünnepelhetett bajnoki címet. A siker után idén szenved a címvédő, mindössze a 9. helyen állnak, ráadásul újabb konfliktus alakult ki az öltözőben.

Magukon az eredményeken kívül az a benyomás, hogy az öltöző egy ketyegő időzített bomba. A csapat szabadesésben van, a klub mindössze 16 meccs után kirúgta Rudi García edzőt a kispadról, Walter Mazzarrit pedig inkább alternatíva híján igazolták le. Mindezek mellett folyamatosan érkeznek az öltözőből a játékosok konfliktusairól szóló történetek. A legutóbbi eset a klub két legfontosabb futballistákon érinti.

A Sport1 Georgiának nyilatkozva Mamuka Jugeli, Khvicha Kvaratskhelia ügynöke így nyilatkozott: „Ezt most mondom, Osimhen a nyáron Szaúd-Arábiába megy. Khvicha még egymilliárd eurót sem fogadna el: a Real Madridot, a Bayern Münchent, a Barcelonát vagy a Manchester Cityt részesítené előnyben. Khvichának más céljai vannak.”

A georgiai a legutóbbi bajnokság legjobb játékosa cím ellenére is „csak” valamivel több mint egymillió eurót keres szezononként. Ez semmi ahhoz képest, amit Victor Osimhen vihet haza, aki nemrég hosszabbította meg szerződését szezononként mintegy 10 millió euróért. A feltételezések szerint ez a legnagyobb oka a klubon belüli nézeteltésének.

Osimhen természetesen nem hagyhatta szó nélkül: „Kedves Mamuka Jugeli, te egy szemétláda és egy szégyenfolt vagy. Szégyellem az ítélőképességedet. Hülye! A szádra ne vedd a nevem!!!” – írta Instagram-felületén a támadó.

A Napoli szombaton a Salernitana együttesét fogadja a Diego Armando Maradona Stadionban.

Borítókép: Silvia Lore/Getty Images

Videók