Kaká csak, akkor lesz újra a Milané, ha csökkentik a 9 milliós fizetését

Tárt karokkal várja vissza Kakát az AC Milanhoz Silvio Berlusconi klubelnök, de nem tudja, lehetséges-e megszerezni a Madridban sokat kereső brazil futballistát.


A miniszterelnök az olasz sajtó hétfői beszámolója szerint vasárnap, azon az ünnepségen nyilatkozott a világbajnok Kaká visszacsábításának lehetőségéről, amelyen a milánói egyesület élén eltöltött 25 évét ünnepelték. Ugyanakkor megjegyezte, hogy a fizetés probléma lehet, bár - mint mondta - még nem beszélt pénzről Adriano Galliani alelnökkel.

Utóbbi a múlt héten nyilatkozott úgy a La Gazzetta dello Sportnak, hogy - Ricardino jelenleg túlságosan sokat keres. Sajnálom, hogy gondjai vannak Madridban, de ha ismét nálunk akar játszani, le kell csökkentenünk a honoráriumát - tette hozzá.

Az As úgy tudja, Kaká évente nettó 9 millió eurót tehet zsebre a Real Madridnál. A 28 éves aranylabdás középpályás augusztusban térdműtéten esett át, mivel fájdalmak közepette játszotta végig már a dél-afrikai világbajnokságot is, emiatt több hónapot kihagyott. Januárban tért vissza a pályára, de spanyol lapértesülés szerint a királyi klub a nyáron eladná, noha további négy idényre szól jelenlegi szerződése. Az AC Milan mellett állítólag az Internazionale, továbbá a londoni Chelsea is érdeklődik iránta. A brazil légiós 2003 és 2009 között szerepelt a milánói alakulatban, ezen időszak alatt 193 mérkőzésen 70 gólt szerzett.

Videók