Jovic: Cristiano inspirált

Bízik benne, hogy hasonlóan gólérzékeny lesz, mint a portugál klasszis a Juventusban.


A Fiorentina első barátságos mérkőzésén négy gólt szerző Luka Jovicot bemutatta a klub, ahol több témát is érintett a szerb támadó.

Fizikai állapota: „Egész nyáron edzettem, és azt hiszem, jó formában érkeztem ide, csak egy kis vádliproblémám van, de ez nem aggaszt túlságosan.”

Gólok: „Boldog vagyok, hogy játszhattam és gólokat szerezhettem, mert nagyon fontos, hogy egy labdarúgó önbizalma a helyén legyen. Remélem, hogy a jövőben még több gólt fogok szerezni.”

Vlahovic: „Dusan nagyszerűen játszik Olaszországban, és én is ezt fogom tenni. A válogatottban csapattársak vagyunk, de itt riválisok (Vlahovic a Juventus játékosa). Nagyszerű dolgokat mesélt nekem az olasz bajnokságról és a klubról is.”

7-es mezszám: „Ez volt az egyetlen elérhető, ami tetszett, ez az első alkalom, hogy ebben a mezszámban játszom.”

Konferencia Liga: „Soha nem játszottam még ebben a sorozatban, de van tapasztalatom Európában, és úgy gondolom, hogy megvannak a képességeink ahhoz, hogy messzire jussunk a sorozatban.”

Taktika: „Mindig is jobban feküdt nekem a játék két csatárral, de Frankfurtban hárommal, a Real Madridban pedig csak eggyel játszottunk. De a legfontosabb, hogy segítsek a csapatomnak, a többi az edző dolga.”

Bizonyítás: „Cristiano inspirált, ő minden idők legnagyobbja, és remélem, hasonlóan eredményes leszek, mint ő Olaszországban.”

Ancelotti: „A napokban nem beszéltem vele. Ő minden idők egyik legnagyobb edzője, megtiszteltetés volt vele dolgozni.”

Borítókép és fotók: Luka Jovic / Twitter

Videók