José Mourinho egy viccnek nevezte a Juventus tíz pontos levonását

Rájár a rúd az öreg hölgyre, de a special one kifejezte szolidaritását.


Hidegzuhanyként érhette a Juventus szurkolóit, hogy a szövetség az idei huzavona után mégis tíz pontos levonással sújtotta a klubot hétfőn, de nem csak őket sokkolhatta a hír, hanem a játékosokat is, akik ki is kaptak az előzőleg esélytelenebbnek tartott Empoli vendégeként 4-1-re.

José Mourinho, akinek a csapata 2-2-re végzett a Salernita ellen, a meccset követően határozott véleményt fogalmazott meg a döntéssel kapcsolatban DAZN-nak.

„Ez egy vicc, főleg mert tudjuk, hogy két meccs van hátra” – mondta.

„Nekünk és mindenki másnak, még a Juventusnak is. Teljesen más hozzáállással megyünk bele a Monza és a Bologna elleni meccsekbe, ha már akkor tudjuk. Sajnálom Allegrit és a játékosait, de ha a bajnokság szintjén nézem, ez egy kicsit megváltoztatja a dolgokat.”

A portugáltól azt is kérdezték, őrültnek tartja-e a szezont, igennel felelt.

„Számomra igen, de nem akarok többet erről beszélni. Sajnálom a profikat, akik ugyanolyan elhivatottsággal dolgoznak, mint én, mert ők fizetnek egy olyan hibáért, amit a vezetők és a klub hozott össze.”

A farkasok kiharcolhatják a Bajnokok Ligája indulást az Európa Liga megnyerésével is, vagy szerencsés esetben akár a bajnokságban is, viszont ott öt ponttal állnak a Juve büntetésének köszönhetően negyedik helyre lépő AC Milan mögött.

Borítókép: Getty Images Europe /  Fabio Rossi - AS Roma

Videók