Jesé: a Sampdoriának csodálatos szurkolói vannak

Bízik benne, hogy játékával tud segíteni a csapatnak és végül nem esnek ki a Serie-A-ból.


Jesé Rodriguez ragaszkodik ahhoz, hogy "nem voltak kétségei", amikor felkérték, hogy csatlakozzon a Sampdoriához, bízik Dejan Stankovic edzőben és alig várja, hogy a szurkolók előtt játszhasson a Serie A-ban.

A 29 éves spanyol február 10-én csatlakozott a Sampdoriához ingyen, miután elhagyta a török Ankaragucu csapatát.

„Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek a Sampdoriánál. Amikor felkínálták a lehetőséget, hogy ide jöjjek, nem voltak kétségeim. Rengeteg meccset néztem, és láttam néhányat a Sampdoriával is, mindenkitől meleg fogadtatásban részesültem. Az a célom, hogy a legjobbamat adjam, hogy segítsem a csapatot, pontokat szerezzünk és fejlődjünk. Látom, hogy a csapat versenyképes, néhány meccsen pechesek voltunk, de ilyen a futball. Továbbra is meccsről meccsre kell haladnunk, mindig hinnünk kell magunkban” - mondta Jesé a klub hivatalos csatornájának.

Amióta Sztankovics átvette a csapat irányítását, javultak a dolgok, két egymást követő döntetlent szereztek a Monza és az Inter ellen, de továbbra is az utolsó előtti helyen állnak.

„Beszéltem az edzővel, elmondta, mit kell tennem a pályán, tudja, milyen szerepekben tudok játszani. Elmondtam neki, hogy bízom benne és a csapattársaimban, így hiszem, hogy minden nap keményen dolgozva meg tudjuk fordítani ezt a helyzetet, és biztosítani tudjuk, hogy a Sampdoria bent maradjon a Serie A-ban, és boldoggá tudjuk tenni ezeket a fantasztikus szurkolókat.”

Az Inter elleni 0-0-s döntetlen alkalmával nem játszhatott, de a Marassi lelátóján ott volt, és reméli, hogy hamarosan debütálhat a Blucerchiati mezében.

„Csodálatos élmény volt, az első Serie A-s meccs, amelyen részt vettem. A Sampdoriának csodálatos szurkolói vannak. Biztos vagyok benne, hogy ha úgy játszunk, ahogy az elmúlt meccseken, és a szurkolók támogatásával csak még erősebbek lehetünk.”

Borítókép: Simone Arveda/Getty Images

Videók