Icardi-ügy: Meglepő részletekről beszélt az edző

Egyre nagyobb a jövőjével kapcsolatos kérdőjel.


Mauro Icardi az Inter orvosai szerint már nyugodtan edzhetne a csapattal, de a korábbi kapitány kijelentette, "majd ő szól, ha kész a játékra", mondta el a vezetőedző Luciano Spalletti.

 
Icardi azóta nem játszott egy percet sem, mióta elvették tőle a kapitányi karszalagot, és azt Samir Handanovic kapta meg, ezáltal jövője is egyre kérdésesebb.
 
A 26 éves sztár, aki több tiszteletet követel az olasz klubtól, térdfájdalomra kezdett panaszkodni miután nem volt hajlandó a csapat Európa-liga meccseóén részt venni, habár az orvosok semmilyen sérülést nem találtak. 
 
Icardi most csütörtökön is hiányzott a csapatból, amikor az Eintracht Frankfurt ellen játszottak a legjobb 16 között. Természetesen az újságírók erre is rákérdeztek a mérkőzést követően Spallettinél: "Az az igazság, megkértük Maurot, ha úgy érzi kezdjen edzeni. Az orvosok azt mondták, hogy a szükséges kezelési periódus lejárt. Azt a választ kaptuk: 'Nem, még mindig fáj. Majd szólok, ha kész vagyok játszani'. Tudomásul vettem, amit mondott és hazamentem. Az igazgató, Beppe Marotta majd elmondja a többit.
 
Icardit 2021-ig köti szerződése, 15 gólt lőtt 28 találkozón a szezonban. A Real Madriddal, a Juventus-szal, a Barcelonával, a Napolival és a Manchester Uniteddel is szóba hozták a támadót.
 
Sokak szerint az ügy hátterében Icardi ügynöke és egyben felesége áll, aki olyan követelésekkel állt a klub elé, melyet nem akartak már teljesíteni a játékos hosszabbítása kapcsán. A tárgyalások sokáig húzódtak, és amikor látták semmi esélye a megegyezésnek, akkor fordultak ehhez a megoldáshoz.
 
Fotó forrása: Claudio Villa - Inter/Inter via Getty Images

Videók