Icardi lehet a nagy fogás: meglátjuk, mi lesz

A Monza álmai igazolása.


Mauro Icardi lehet a Monza nagy igazolása. A klub vezérigazgatója, Adriano Galliani nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy szerződtetik a Paris Saint-Germain sztárját.

Andrea Ranocchia, Stefano Sensi, Matteo Pessina, Marlon, Alessio Cragno és Gianluca Caprari – csak néhány játékos, akik már a nyáron Monzába igazoltak. A Serie A újonca továbbra is aktív az átigazolási piacon. Már régóta hírlik, hogy a Monza arról álmodik, hogy leigazolja a 29 éves Icardit a párizsi klubtól.

Az argentin csatár nem szerepel Christophe Galtier új PSG-edző tervei között. Adriano Galliani, a Monza vezérigazgatója pedig lecsapna a lehetőségre.

„Nem tudom, jelenleg nem akarok átigazolásokról beszélni. Meglátjuk, mi történik. Olyan játékosokat szerződtettünk le, akik ismerik a Serie A-t, mert mindig időbe telik a külföldi játékosok alkalmazkodása. Ebben a szezonban nem engedhetjük meg magunknak, hogy az elejétől fogva ne teljesítsünk jól” – mondta a Sport Mediasetnek, amikor arról kérdezik, hogy Monzának van-e esélye leigazolni Icardit.

Borítókép és fotók: Paris Saint-Germain Football/PSG a Getty Images

Videók