Ibrahimovic megkapta a 10-es mezt Gallianitól

A Milan alelnöke Adriano Galliani szeretné végleg lezárni a Zlatan Ibrahimovic és Thiago Silva távozásáról szóló pletykákat és megerősítette, hogy a svéd klasszis megkapja a következő szezonra a 10-es számú mezt.


A csatár és a hátvéd is a Rossoneri legmeghatározóbb játékosai közé tartozott az elmúlt szezonokban, de a klub rossz anyagi helyzete miatt mindkét játékost kapcsolatba hozták a Paris Saint-Germainnel és a Manchester Cityvel is.Azonban az alelnök szombaton bejelentette, hogy a svéd csatár a következő szezonra megkapja a legendás 10-es mezt, ami jelenleg Clarence Seedorfé, és azt is leszögezte, hogy Thiago Silva biztosan nem hagyja el a San Sirót. „Megígértem Ibrahimovicnak, hogy övé lesz a 10-es mez, bár még nem beszéltem Seedorffal a jövőjéről.  Thiago Silva pedig egyszerűen megfizethetetlen” – mondta Galliani a sajtónak. „Nem értem az emberek, miért kritizálják Berlusconit a gazdasági nehézségek miatt, hiszen pénzügyi világválság van, és olyan sokat tett már a klubbért, szóval inkább hálásnak kellene lenniük neki.”Galliani ezután Mathieu Flamini és a Liverpool tulajdonában lévő Alberto Aquilaniról beszélt.

„Tárgyalunk Flaminivel, aki elutasította az első ajánlatunkat, de alább kell adnia az igényeiből. Ebben a nehéz időszakban, a játékosoknak meg kell mutatniuk mennyire szeretik a Milant. Aquilani épp egy olyan játékos akire szükségünk van, de most a Liverpoolon múlik a jövője.

A Milan nyáron megszerezte Riccardo Montolivot, Bakaye Traorét és a kapus Gabrielt.

Videók