Ibrahimovic ismét rekordot döntött

A 93. percben szerzett góllal nyert az éllovas Milan


Az éllovas Milan a 93. percben szerzett góllal nyert a Lazio vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság 34. fordulójának vasárnapi játéknapján.

A fővárosiak már a 4. percben előnybe kerültek Ciro Immobile révén, majd a második félidő elején Olivier Giroud egyenlített. A slusszpoént a 21 éves Sandro Tonali szállította, aki a rendes játékidő letelte után lőtt a kapuba. Ibrahimovic lett a legidősebb asszisztot adó játékos a Serie A történetében, Francesco Totti rekordját döntötte meg.

Image

Paolo Maldni leszaladt a lelátóról, és megölelte edzőjüket és játékosaikat, ami jól mutatta mennyit is jelentett ez a győzelem.

„Boldogok és elégedettek lehetünk ezzel a játékkal és a szurkolóinkkal, akik ismét fantasztikusnak bizonyultak. Nagyon büszke vagyok a játékosaimra, és a helyükben mérges lennék, mivel az emberek nem adnak nekik kellő elismerést. Megpróbáljuk megnyerni az összes hátralévő meccset, de lehet, hogy ez nem fog sikerülni, de mi mindent megteszünk. Az a fontos, hogy ott vagyunk a Bajnokok Ligájában. A tavaly szezon után nem voltunk biztosak abban, hogy sikerül ezt elérnünk, de most boldogok vagyunk” – mondta Pioli.

Serie A, 34. forduló:
Lazio-AC Milan 1-2 (1-0)

 

Image

Forrás: football-italia.net és MTI
Borítókép és fotók: AC Milan / Twitter

Videók