Ibra lett az új Chuck Norris. Szegény Covid!

Íme, a legviccesebb mémek Ibra és a koronavírus kapcsolatáról. A legtöbben inkább a vírust sajnálják.


Mint arról korábban már beszámoltunk, Zlatan Ibrahimovicnak pozitív lett a koronavírustesztje. Természetesen több se kellett az internet népének, rögtön beindult a mémgyár.

Az AC Milan csütörtökön közölte, hogy a svéd sztár házikaranténba került a vizsgálat pozitív eredménye után, amelyről értesítették az egészségügyi hatóságokat is.

A csatár Twitter oldalán ezt írta:

"Tegnap negatív volt a Covid-tesztem, ma pozitív. Nincsenek és nem is voltak tüneteim. A koronavírusnak volt bátorsága kihívni engem. Rossz ötlet volt."

null

I tested negative to Covid yesterday and positive today. No symptoms what so ever. Covid had the courage to challenge me. Bad idea


A korábbi angol válogatott labdarúgó, Gary Lineker a közösségi oldalán viccesen megjegyezte, hogy ő inkább a vírust félti a szókimondó stílusáról híres csatár helyett: "Gondolok a vírusra ezekben a nehéz időkben."


(Kép: Facebook/433)

Naná, hogy az internet népének sem kellett több, Ibrahimovic Twitter-posztja után beindult a mémgyár, amelyből összegyűjtöttük a legviccesebbeket.


(Kép: Facebook/ESPNFC)

Újságíró: "Fél a koronavírustól?"
Zlatan: "Nem, jó barátságban voltunk, amikor Amerikában játszottam."Ennyi, a járványnak vége, Zlatan vérét fogják használni a vakcina előállításához.

 

Kép: Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images

Videók