Gyorsan véget ért Dybala TikTok karrierje

Ez nem igazán jött össze. TOP5: Ezt is sokan olvasták a Sport365 oldalon.


A Juventus szupersztárja, Paulo Dybala és barátnője, Oriana Sabatini szerettek volna új babérokra törni napjaink legdivatosabb videós portálján, a TikTok azonban úgy döntött produkciójuk nem felel meg a követelményeknek.

Az argentin támadó és párja az egyik legújabb kihívás teljesítésére vállalkozott. Dybala megpróbálta párját combjánál fogva felemelni úgy, hogy csak az egyik alkarját használta a mutatványhoz. A pár kétszer is nekilátott konyhájukban a kísérletnek, a tökéletes kivitelezés azonban elmaradt.

A videó csak rövid ideig volt fenn a TikTok-on, azt ugyanis rövid időn belül eltávolították az alkalmazás felügyelői, mivel állításuk szerint nem felelt meg a követelményeknek.

A rajongóknak azonban így sem kell a felvétel nélkül beérniük, Dybala barátnője ugyanis az Instagramján megosztotta azt. Hiába azonban a technikai probléma kiküszöbölése, a videó nem aratott osztatlan sikert.
 A követők egy része tanácsokkal próbálta ellátni a labdarúgót, míg mások teljesen értetlenül álltak a felvétel előtt.

„Most fulladtam bele a kávémba, haha” – írta egyikük.

„Az a baj, hogy Paulo karja rossz helyen van. Megpróbálja Orianát felemelni a csuklójával, de előre kéne tolnia a karját” – tanácsolta egy másik rajongó.

„Mi a f*szt csinál Dybala és ez a lány?” – merült fel egy kommentelőben a kérdés.

Forrás: sportbible.com

Borítókép: Twitter.com

Videók