Galliani: "Ronaldo és Del Piero szerződtetésének elszalasztását sajnálom"

Átíródhatott volna pár legendás sztori.


A volt Rossoneri vezérigazgató elmondja azt a pillanatot, amikor megpróbálta szerződtetni az Alessandro Del Piero, Cristiano Ronaldo és Francesco Totti hármast.

"Tavaly megpróbáltam Kakát Monzába vinni, sokat győzködtem, de végül a családi ügyek miatt inkább maradt Sao Paolóban. Beszélgettünk Ibrával is, de ez jelenleg elképzelhetetlen" - mondta Adriano Galliani.

"A koronavírus-járvány kitörése előtt meg voltunk győződve arról, hogy a Monza 2021. július 1-jén feljut az első osztályba. Remélem, hogy ez a szörnyű vírus nem változtatja meg a terveinket."


Fotó: CityFiles/WireImage

Ezt követően Galliani visszaemlékezett pár ikonikus transzferre, amik végül meghiúsultak. Az interjú során az ex-milánói vezérigazgató elmondta, hogy melyek azok a játékosok, akiket nagyon bán, hogy végül nem szerződtette le az AC Milan csapatához.

"Két játékost nagyon sajnálok... Az egyik Alessandro Del Piero, akit 5 milliárd líráért a Padova felajánlott nekünk, de mi nem voltunk abban biztosak, hogy szükségünk van rá. A másik ilyen egy 16 éves tini srác volt a Sportingból, akiért rengeteg pénzt követeltek... Azt hiszem 16 vagy 17 milliárd lírát. Hosszú ideig dolgoztunk azon is, hogy szerződtessük Tottit, viszont ő sosem akarta elhagyni a Roma-t."


Fotó: Valerio Pennicino/Getty Images

Forrás: corrieredellosport.it
Borítókép: Filippo Alfero - Juventus FC/Juventus FC via Getty Images

Videók