Galliani: "kilencet cseréltünk a Real ellen, dühös vagyok"

Adriano Galliani, a csapat ügyvezető-igazgatója dühös Massimiliano Allegrire, miután a Real Madrid ellen elszenvedett 5-1-es mérkőzés második félidejében 9 cserét hajtott végre.


A Milan csütörtökön hajnalban lépett pályára a Real Madrid ellen a World Football Challange nevű tornán. A mérkőzés első félidejében 1-1 volt az állás, a második félidőben azonban a Real lerohanta a Milan fiataljait, és 5-1-re megnyerte a mérkőzést. Galliani a súlyos vereséget Massimiliano Allegri nyakába varrta, és nagyon dühös volt a találkozó után.

“Képes elhinni? Allegri a második félidőben kilenc cserét hajtott végre, kilencet! Nagyon súlyos hibát követett el, és ezt neki is el fogom mondani. Ha a Real Madrid ellen játszol, akkor a legjobb csapattal kell kiállni” – mondta Galliani a La Gazzetta dello Sportnak.

“New Yorkban tele stadionban, 60 ezer ember előtt, akiknek minden tekintetük a pályára figyel, emellett több millióan követték a tévében a mérkőzést – ilyen hibát nem szabad elkövetni. Ez nem egy barátságos meccs, például a Solbiatese ellen. Érdemes megnézni a Real kispadját. Kaká, Higuaín, Xabi Alonso, Sergio Ramos, Albiol, Arbeloa… Mind világbajnokok. Kilenc csere egy ilyen presztízsű mérkőzésen nem történhet meg, hiba volt és dühös vagyok” – fejezte be.

 

A Milan a következő mérkőzését augusztus 19-én a Juventus ellen vívja meg a Trofeo Luigi Berlusconi torna keretein belül. Ezt követően kezdődik a bajnokság.

 

Videók