Ez az, amit Giroud még nem mert elmondani Ibrahimovicnak

Elárulta, mit érez csapattársával kapcsolatban.


Oliver Giroud nemrég egy terjedelmesebb interjúban beszélt arról, milyen különbségeket lát Arsene Wenger és Stefano Pioli közt, miért hisz a Scudettó megszerzésében, de elárulta azt is, mi az amit még nem árult el csapattársának, Zlatan Ibrahimovicnak.

Az A. C. Milan szombaton délután a hazai rivális Inter ellen lép pályára. Utóbbi jelenleg vezeti a tabellát, de a piros-fekete alakulat csak 4 ponttal van lemaradva tőle, így minden szempontból fontos és izgalmas lesz a hétvégi találkozó. Ezt Giroud is érzi, de nem aggódik.

„Elsődleges célom, hogy megnyerjem a Scudettót a Milánnal 2022-ben, aztán bármi is következik, az bónusz” – mondta Giroud a StarCasinòSportnak.

„Természetesen hiszünk a Scudettóban. Most fontos meccsünk jön az Interrel, és a győzelem jó lehetőség lenne arra, hogy a végsőkig harcban maradjunk.”

A most 35 éves francia elárulta esze ágában sincs lelassítani, és azt is kifejezetten jó fizikumát annak köszönheti, hogy fiatal korában táncolni tanult.

„Talán ez segített a stabilitásomban és a rugalmasságomban” – indokolta.

Kitért arra is, mindent megtesz azért, hogy kiszolgálja jelenlegi csapatát.

„A szurkolók látták az igazi Giroud-t, de tudom, hogy még mindig jobban a csapat segítségére tudok lenni. Mostantól többet szeretnék játszani, az edző meghozza a döntéseit, de fizikálisan jónak érzem magam, és készen állok elérni a kitűzött céljainkat.”

Mivel Zlatan Ibrahimovic Achilles-ín sérülése még nem jött teljesen rendbe, valószínű, hogy Giroud kezdő lesz majd a szombati derbin. A két csatár sokszor egymást váltotta a pályán, de olyan is akadt, hogy egyszerre szerepeltek a csapatban. A ezzel kapcsolatban elárulta, mekkora hatással volt rá csapattársa.

„Csodáltam Andrij Sevcsenkót és Ibrahimovicot, de ezt még nem mondtam el Zlatannak… Már 20 évesen is topjátékos volt, a barátaimtól egyszer az ő mezét kaptam ajándékba. Talán ráveszem, hogy írja alá…”

Giroud végezetül egykori és mostani edzőjét is összehasonlította.

„Wenger nagyon tapasztalt és nagyon-nagyon nyugodt edző volt. Ritkán volt dühös, vagy emelte fel a hangját. Viszont Pioli annyi szenvedélyt tesz bele, nagyon tetszik a temperamentuma. Szeret kiabálni, hogy motiváljon minket.”

Forrás: football-itala.net

Borítókép: Facebook.com/AC Milan

Videók